Kontroverze kolem finále StarDance: Kovy neměl vypadnout?!

Kovy (youtuber) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. prosince 2019 14:00

Vypadnutí youtubera Kovyho ze StarDance bezpochyby mrzelo spoustu televizních diváků, kteří ho chtěli vidět ve finále. Teď se objevují informace, podle kterých prý neměl vypadnout. Kdo to tvrdí?

Jubilejní desátá řada StarDance míří do finále a posledními vyřazenými před jeho branami se o uplynulém víkendu stali youtuber Kovy a jeho taneční partnerka Veronika Lišková. Na jejich úkor postoupila její jmenovkyně Kubařová s tanečníkem Dominikem Vodičkou. Brali však svůj postup mezi nejlepší tři jako zasloužený?

„Dneska se mi moc nedařilo, takže jsem čekala a bylo by to oprávněné, kdybychom vypadli mojí vinou my,“ svěřila se sympatická herečka webu expres.cz. Vůbec prý nepředpokládala, že by z duelu s internetovou celebritou vyšla vítězně. Naopak čekala, že dojde na děkovnou řeč po vypadnutí.

Nakonec mluvil po vyřazení youtuber a členka Dejvického divadla si částečně oddechla. „Mám velkou radost, že jsme postoupili, ale je mi obrovsky smutno, že vypadl Kája a Verča. Je to emocionální jízda, nálož emocí,“ vylíčila Kubařová, na kterou sobotní dění hodně dolehlo.

Teď už se chystá na finále, kde se může stát královnou tanečního parketu. Lehce ji přitom limitují nejrůznější bolístky, herečka přiznala, že bere prášky proti bolesti. Vymlouvat se na zdravotní potíže ale nehodlá.

Témata: Veronika Kubařová Kovy (youtuber) StarDance