Jaromír Jágr: Po rozchodu s Kopřivovou na něj prasklo TAJEMSTVÍ!

Jaromír Jágr 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 8:49

Hokej má v životě Jaromíra Jágra stále přednost před ženami, to ale neznamená, že by ani jedna z neměla šanci ho ulovit. Poprvé od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou prasklo na hokejovou legendu tajemství.

I v 47 letech má Jaromír Jágr na prvním místě žebříčku životních priorit hokej. Jelikož se ale na konci minulého týdne záhadně zranil, má teď přece jen trochu víc času na sebe. A nejen na sebe… Poprvé od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou, která už šla dávno o dům dál, byl přistižen na rande.

Podle informací serveru expres.cz po křtu kalendáře herečky Dany Morávkové strávil večer s neznámou, ale pohlednou blondýnkou. Celý večer si spolu povídali, následně prý společně odjeli a zmizeli v jednom z domů. Co se dělo za zavřenými dveřmi, už můžeme jen hádat.

Po boku legendárního hokejisty už se objevila řada žen, dost často šlo o známé tváře. Jágr lovil především mezi modelkami, chodil s Ivou Kubelkovou, Andreou Verešovou nebo Innou Puhajkovou.

Modelingem se živí i jeho poslední přítelkyně Veronika Kopřivová. Rozchod oznámili s Jágrem letos na jaře. Sympatická blondýnka ovšem dlouho nezahálela a už si našla náhradu – kolegu z branže Miroslava Dubovického.

Témata: Jaromír Jágr