Lucie Vondráčková o hledání toho pravého: Slova o lžích!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 9:20

Lucii Vondráčkové zpívají, že by s ní chtěli umřít, nikdo takový ale momentálně doopravdy není. Sama zpěvačka teď o hledání toho pravého upřímně promluvila. Co by měl ideální partner umět?

Lucie Vondráčková se sice v posledních dnech objevila na fotkách i videích s pohledným mužem, to vše ale jen v rámci propagace nové písničky Umřu s tebou, kterou připravila s někdejším účastníkem SuperStar Juliánem Záhorovským. Jinak to na štěstí v lásce, kterou ‚hledá‛ od rozchodu s Tomášem Plekancem, moc nevypadá.

Ostatně sama dvojnásobná maminka si na nic nestěžuje. „Je rozdíl být single a být sama s dětmi. Život s nimi je o tolik pestřejší a krásnější. Pokud mi někdo do života přijde, bude to mít těžké, protože se bude muset líbit nejen mně, ale i jim,“ cituje super.cz její slova pro časopis Story.

Populární herečka ale přece jen naznačila, jak by takový ideální partner měl vypadat. „Pro mě je důležité, aby se muž uměl ženy zastat, tím spíš, pokud je vyřčena lež nebo nehoráznost, která ženu očerňuje,“ prozradila.

„Bohužel, ani celkem fajn kluci tohle neumějí,“ posteskla si Vondráčková a ještě řekla, co je podle ní na zástupcích opačného pohlaví nejhorší. „Nebaví mě, když se berou příliš vážně a chybí jim humor, to je pak tragédie,“ dodala.

Témata: Lucie Vondráčková