StarDance není jen tanec: Zdraví ohrožující soutěž to schytává ze všech stran!

StarDance 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 11:50

Češi dávají v posledních dnech jasně najevo, že StarDance už dávno není jen o tanci. Diváci se obrací proti moderátorům i porotcům. Navíc se stále více ukazuje, že jde o zdraví ohrožující soutěž.

StarDance dnes pokračuje dalším přímým přenosem, během kterého moderátoři po 14 dnech opět ukážou na jeden pár, který vypadne. Práci jim ale tento týden málem usnadnily zdravotní potíže jednoho ze soutěžících.

Jakub Vágner totiž skončil na kapačkách a tancovat bude jen s velkým sebezapřením. S přibývajícími lety se stále častěji ukazuje, o jak zdraví ohrožující soutěž se jedná. V minulé řadě se Václav Kopta ani nedostal na parket, protože se vážně zranil už při trénincích. V té probíhající není rybář prvním účastníkem, který má potíže. U doktora už byla i Gabriela Koukalová.

Taneční show to ale ze všech stran schytává spíš kvůli jiným věcem. V posledních dnech se například řadě lidí znelíbil moderátor Marek Eben, který prý pronáší sexistické výroky na adresu účastnic soutěže.

Některým divákům nejspíš bylo Ebena líto, a tak svou zlost obrátili na Zdeňka Svěráka, který během benefičního večera pro Paraple usedl do poroty. Herce, scénáristu a spisovatele už dnes v roli porotce neuvidíme. Tak uvidíme, jak budou kritici reagovat po dnešním večeru.

Témata: StarDance Česká televize Marek Eben Svěrák Zdeněk (herec režisér) Jakub Vágner