JE TĚHOTNÁ? Veronika Arichteva zažila návrat do StarDance

Veronika Arichteva 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 13:48 | Aktualizováno: 26. listopadu 2019 0:35

Veronika Arichteva zažila příjemný návrat do StarDance, jedna věc jí ale s velkou pravděpodobností nepotěšila. Zase se řešila postava oblíbené herečky, konkrétně to, jestli není těhotná. Co jsme se dozvěděli?

Když doma řešili, zdali se s manželem pokusí o miminko, Veronika Arichteva zvolila úhybný manévr a kývla na nabídku tancovat ve StarDance. „Volila jsem jednodušší variantu,“ vysvětlovala tehdy. Fanoušci ale myšlenku na dítě nepustili z hlavy, a tak se těhotenství řešilo i ve chvíli, kdy se na parket vrátila.

O uplynulém víkendu se totiž oblíbená herečka účastnila speciálního kola letošního ročníku taneční soutěže pro Centrum Paraple, když tančila spolu s párem Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička a vozíčkářkou Petrou Ptáčníkovou.

Arichteva musela po vystoupení opět trpělivě naslouchat dotazům, zda není těhotná. „Ne. Mám šaty po Noře Návorkové a deset kilo navíc, než jsem měla před rokem touto dobou. To je z toho, když jsem tančila ve StarDance, a už netančím,“ vysvětlila na místě serveru expres.cz.

Jindy dokážou třiatřicetiletou herečku otázky na těhotenství vytočit tolik, že už ani neví, co by na ně odpověděla. Fanoušky snad potěšila alespoň tímhle. „Já si myslím, že až budu těhotná, tak se to na mně pozná a možná se tím i pochlubím, ale zatím tomu tak nějak pořád nechávám volný průběh,“ řekla před časem super.cz.

Témata: Veronika Arichteva