Jaromír Jágr VŠECHNY VYDĚSIL: Nemám sílu!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 9:25 | Aktualizováno: 6. listopadu 2019 15:12

Jaromír Jágr vyděsil všechny hokejové fanoušky vyjádřeními o své fyzické kondici. Sice mohl být už dávno ve sportovním důchodu, lidé si bez něj ale český hokej zkrátka neumí představit. Schyluje se ke konci jeho aktivní kariéry?

Jaromír Jágr je v 47 letech velkým úkazem (nejen) na tuzemských hokejových kluzištích. Mezi hokejovými mantinely se v jeho věku prohání jen málokdo. Není tedy divu, že kondičně a silově to už není, co to bývávalo. Sám legendární hokejista to na začátku sezóny přiznal.

„Je to u mě spíš o fyzičce. Začal jsem sezonu se sto dvaceti kily, pomalu se dostávám do formy. Je vidět, že ke konci už nemám sílu. Vydržím půl zápasu, pak už je to se mnou horší. Věřím tomu, že jestli se nezraním, tak je to jenom otázka času,“ řekl podle serveru ahaonline.cz.

Právě do posledního utkání ve Vítkovicích ale nastoupil zraněný. Šetřit se odmítl, aby nezklamal fanoušky. O to víc teď nejspíš kvituje, že následující dny patří reprezentační přestávce, během které se naše nejvyšší soutěž nehraje.

Jágr jí navíc prosebně vyhlížel už předtím, než se dozvěděl o svých zdravotních problémech. „Už se těším, až po nedělním zápase budeme mít deset dnů pauzu. Budu moct dotrénovat a udělat si věci, které potřebuju. Teď na to není čas, mám miliony věcí, které jsem musel dělat,“ prozradil webu sport.cz.

Témata: Jaromír Jágr