Gabriela Koukalová: Úspěch ve StarDance dopadá na osobní život?

Koukalová, Gabriela (biatlonistka) s manželem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 12:01 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 15:16

Gabriela Koukalová zatím hladce prochází StarDance, navíc tento týden oslavila 30. narozeniny. Přesto existuje jedna věc, která jí radost nedělá. Účast v taneční soutěži dopadá na její partnerský život.

Televizní diváci a fanoušci obecně včera vyslyšeli narozeninové přání čerstvé třicátnice Gabriely Koukalové a poslali ji a jejího tanečního partnera Martina Prágra do dalšího kola letošní jubilejní desáté řady StarDance. Biatlonistka v ní patří k největším favoritům. Je však třeba říct, že ona sama pro postup hodně udělala.

Waltz populární sportovkyně byl mimořádně vydařený. Porota jej ocenila 37 body, padla dokonce jedna desítka. Dokonce obávaný porotce Zdeněk Chlopčík roztál a chválil. „Krásný waltz, byla jste něžná,“ komentoval výkon Koukalové, kterou mrzela jediná věc. V hledišti někdo důležitý chyběl.

Podle serveru expres.cz v publiku sedícím podél tanečního parketu opět chyběl její manžel, badmintonista Petr Koukal. Olympijská medailistka už dříve musela vysvětlovat, proč si její choť nechává StarDance ujít.

Koukalová uvedla, že to vlastně není tak docela pravda. Manžel se prý účastní generálních zkoušek. Navíc se hájila slovy, že Koukal byl s její účastí v soutěži srozuměn. „Doma jsem se musela poradit, jestli do toho jít, a také jsem předem popsala, jak to bude vypadat,“ popsala už dříve. Doufejme, že mluví pravdu…

Témata: Gabriela Soukalová StarDance