Svalovec Peksa to schytal: Výsměch kvůli Vondráčkové!

Marek Peksa 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. října 2019 9:25

Svalnatý hokejista Marek Peksa možná už lituje toho, že se kdy dostal do kontaktu s Lucií Vondráčkovou. Spoluhráči z týmu mu to totiž dali - lidově řečeno - sežrat. V kabině si z něj dělají srandu.

Fešný hokejista Marek Peksa má utrum. Když byl v létě přistižen s Lucií Vondráčkovou, řada médií z nich už dělala nový pár, dohromady je dával i známý bavič Jiří Krampol. „Jen jsem je spolu poprvý takhle viděl, dokonce jsem si hned řekl, že by se k sobě hodili,“ nechal se slyšet. Teď už je ovšem společně nikdo nevídá.

Proslýchá se, že vzájemnému kontaktu se vyhýbá hlavně oblíbená zpěvačka a herečka. Svalovce si nepřála vidět na křtu videoklipu, v němž přitom Peksa hrál, později se nedostavila na jinou akci, kam byla dle dostupných informací pozvaná, nejspíš kvůli přítomnosti hokejového brankáře.

Ten nedávno získal angažmá v hokejovém týmu Šumperku. Jak přiznal, spoluhráči mu přichystali pikantní přivítání. „Já jsem to nijak neprožíval, nikdo si z toho nesedl na zadek. Jen kluci v kabině se mi trošku smáli, ale to k tomu asi patří,“ prozradil super.cz.

Vypadá to tedy, že Vondráčková o nového chlapa opravdu nestojí, nebo jím přinejmenším nebude právě Peksa. K čemu mezi nimi došlo, tak vědí jen oni dva.

Témata: Marek Peksa Lucie Vondráčková