Karel Gott (†80) odešel: Nejistý osud matky jeho dcery!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 8:51 | Aktualizováno: 21. října 2019 11:18

Legendární zpěvák Karel Gott se vždy staral o blaho svých blízkých, po jeho smrti se ovšem osud matky jeho milované dcery stává nejistým. Gottův finanční příspěvek jí totiž v posledních letech držel nad vodou.

S odchodem Karla Gotta (†80) přibyla jeho nejstarší dceři Dominice Gottové spousta starostí. Nejde zdaleka jen o dědickou válku, kterou rozpoutal její manžel, vrásky na čele jí přidělává i maminka Antonie Zacpalová, jejíž osud je teď značně nejistý.

Když se před lety dostala v domově seniorů do svízelné situace, Gott se to doslechl a zasáhl. Měsíčně posílal matce své milované dcery 5 tisíc korun. „Karlovi jsem za tuto jeho pomoc nesmírně vděčná. Uvědomuji si, že to není samo sebou,“ komentovala to tehdy dle serveru blesk.cz. S úmrtím Slavíka se situace samozřejmě opět mění.

Podle výše uvedeného serveru teď není vůbec jasné, co bude se Zacpalovou dál. Zachová se k ní velkoryse i vdova Ivana Gottová? Těžko říct. Nabízí se ještě jedna varianta – matka Dominiky bude muset na levnější pokoj, kde bude mít ovšem spolubydlící, což v minulosti moc nefungovalo.

Do situace navíc mohou promluvit spory v rodině Gottových, kterých se po rozpoutání války o dědictví obávala Dominika. Vyjádřila totiž velké obavy, že manželovy „nepodložené řeči mohou zhoršit její vztahy s Ivanou“.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott