Jiří Pomeje (†54) by byl hrdý! Vdova Andrea ukázala dceru!

Andrea Pomeje ukázala dceru 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. října 2019 12:56 | Aktualizováno: 14. října 2019 8:51

Pokud se dívá z nebe, je herec Jiří Pomeje bezpochyby náležitě hrdý. Vdova Andrea Pomeje se rozhodla na sociální síti ukázat fanouškům jejich dceru Aničku, která nedávno oslavila šesté narozeniny.

Je to už více než sedm měsíců, co nás opustil herec, dabér a producent Jiří Pomeje (†54). Koncem letošního února totiž podlehl zákeřné rakovině hrtanu, která metastázovala do celého těla. Zanechal tu po sobě dceru Aničku, která roste jako z vody.

Vdova Andrea Pomeje, která už začala novou životní kapitolu po boku svalovce Petra Plačka, ji nedávno ukázala na sociální síti svým příznivcům u příležitosti dceřiných šestých narozenin. Anička se narodila v září 2013, tedy ve stejné roce, kdy se její rodiče vzali v buddhistickém chrámu v Thajsku.

Fanoušci dýdžejky mají úplně jasno o tom, kterému z rodičů je dcera podobná. „Nemůžu si pomoct, ale celý táta… Krásné narozeniny,“ stojí v jednom z mnoha podobných komentářů na profilu Andrey.

Jiří Pomeje, který před časem konečně našel místo posledního odpočinku, by byl na svou dceru bezpochyby hrdý. Kdoví, třeba se Anička jednou vydá v jeho uměleckých šlépějích.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje