Zesnulý expřítel slavných Vlasák: Mluvil s Darou Rolins, konec si přál!

Petr Vlasák

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 9:09 | Aktualizováno: 3. října 2019 15:38

Nejen Karel Gott podlehl zákeřné nemoci, včera se lidé rovněž dozvěděli o úmrtí podnikatele Petra Vlasáka, kterého proslavily vztahy se slavnými ženami, např. Darou Rolins. Co o jeho odcházení prozradil dobrý kamarád?

Jak vás stars24.cz informoval během včerejšího dne, podnikatel Petr Vlasák podlehl rakovině, které dlouhé roky úspěšně vzdoroval. V minulosti se proslavil jako partner slavných žen, stačí jmenovat zpěvačku Daru Rolins či modelku Kateřinu Průšovou. Jeho konec byl poměrně smutný.

Podle informací extra.cz Vlasák ještě nedávnou podstupoval radikální protonovou léčbu. Když ale začalo být jasné, že se blíží nevyhnutelné, převezli jej před pár dny do hospicu, kam za ním mohla docházet rodina. Jak připomíná jeho kamarád, podnikatel nakonec zemřel v den svých narozenin.

„Vzhledem k tomu, že umřel na svoje narozeniny, tak po tom, co si prožil za bolest, si myslím, že dostal ten nejlepší dárek, který ve svém stavu mohl dostat. Bylo to pro něj určité vysvobození. Byl na tom mizerně a ke konci už z něj padala i slova, že by si konec přál,“ řekl extra.cz rapper Jakub Mohamed Ali.

Jako Vlasákův kamarád rovněž věděl, že byl podnikatel stále v kontaktu i s populární slovenskou zpěvačkou. „A taky hezky mluvil o Daře. Vím, že si telefonovali, volaly mu i jeho ostatní bývalé holky,“ dodal.

Témata: Petr Vlasák