Čerstvě vdaná Solaříková přiznala trable: Co se děje?

Patricie Solaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 12:35 | Aktualizováno: 24. září 2019 22:14

Už tři měsíce je Patricie Solaříková vdanou paní, která se podepisuje svým novým příjmením Pagáčová. Pokud si tedy vůbec vzpomene, že se tak už několik týdnů jmenuje. Oblíbená herečka přiznala, že to zatím není úplná samozřejmost.

Ještě zhruba dva měsíce zpátky si herečka Patricie Pagáčová (za svobodna Solaříková) stěžovala, že po vstupu do manželství s partnerem Tiborem si těžko zvyká na oslovení „manžel“. „Vždycky chci říct můj přítel, zaseknu se a po pěti minutách ze mě konečně vypadne manžel,“ svěřila se v červenci fanouškům.

V září už je všechno na dobré cestě. „Jen si užívám to, že říkám můj muž, můj manžel,“ přiznala někdejší hvězda Ulice super.cz. Problémy jí tak momentálně dělá jiná věc, na kterou si za těch několik týdnů ještě nezvládla zvyknout.

„Když se podepisuji, tak se musím trochu zamyslet, než napíšu to příjmení. Ještě mi Pagáčová nenaskakuje stoprocentně,“ konstatuje herečka, která nad změnou příjmení ani moc nepřemýšlela. „Mně to přijde jako správný krok, když už člověk do toho manželství vstupuje. Navíc je to hezké a ojedinělé příjmení,“ dodává.

Solaříková se vdávala dva měsíce zpátky na neobvyklém místě – v lese. „Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo. Především díky lidem, který s námi ten den oslavili," napsala na sociální síti krátce po obřadu.

Témata: Patricie Solaříková