Nemocný Karel Gott dostal košem! Rána od nejbližší osoby!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2019 10:40 | Aktualizováno: 15. září 2019 22:13

Zpěvák Karel Gott trpí leukémií, vážným nádorovým onemocněním, jehož léčba je náročná a nejistá. V takových chvílích by většina lidí měla ráda u sebe ty nejbližší. To se ale Gottovi nepoštěstí.

Podle deníku Aha! za ním totiž nepřiletí jeho dcera Dominika, která žije s manželem, hudebníkem Timem Tolkkim, ve Finsku. Gott si přitom údajně přál, aby tady byla.

Měl dceru údajně dokonce přemlouvat, aby se svými zdravotními problémy a závislostí na alkoholu a lécích nezápasila ve Finsku, ale tady doma, v Česku. 

To se mu nepovedlo, a nepomohlo ani to, když jí zavolal a řekl, že se potýká s akutní leukemií. Dominika totiž údajně nechce přerušit léčbu.

"Snažím se sama léčit a tatínek má kolem sebe skvělé lidi, co se o něj postarají. Hlavně Ivana ví, co dělá, a neumím si vedle táty představit někoho lepšího. Oni to spolu zvládnou a já mu budu odtud dělat radost," řekla podle serveru Gottova dcera.

Gott je prý momentálně v péči světově uznávaného onkologa, profesora Marka Trněného, který je odborníkem na krevní nádorová onemocnění. Navíc má u sebe Ivanku, která mu jistě bude oporou.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová