Markéta Konvičková OTEVŘENĚ o nádoru! Špatné zprávy

Markéta Konvičková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 8:26 | Aktualizováno: 12. září 2019 15:38

Blonďatá zpěvačka Markéta Konvičková ve výměně názorů s fanouškem přiznala, že u ní lékaři před časem našli vzácný nádor, který má jeden člověk ze 100 tisíc. Někdejší účastnice SuperStar teď do detailu popsala, co se dělo.

Svlékla se ve videoklipu, ale nakonec následovalo ještě o poznání překvapivější odhalení, které zaskočilo všechny její příznivce. Ve výměně názorů s jedním ze svých fanoušků totiž Markéta Konvičková přiznala vážné zdravotní potíže.

„Před půl rokem jsem začala otékat, přišla jsem o vlasy a splašily se mi hormony. Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem,“ odvětila populární zpěvačka na nařčení, že chodí na botox.

O něco později vysvětlila, co přesně se vlastně stalo. Při preventivní kontrole jí gynekolog našel několikacentimetrovou cystu na vaječníku. „Poslali mě na laparoskopický zákrok a nález odstranili. Ale aniž bych brala léky, tak se mi splašily hormony. Začala jsem otékat, padaly mi vlasy, nevolnost, prostě šílené,“ popsala Blesku.

„Mezitím přišly výsledky z histologie a pan doktor mi řekl, že nedopadly dobře,“ zavzpomínala někdejší účastnice SuperStar. Přišlo se prý na to, že jde o vzácný karcinoid. „I když ho lékaři odstranili, tak už mohl rozsévat buňky do jiných orgánů, proto mi udělali všechny vyšetření a naštěstí nic nenašli, jsem zdravá,“ dodala Markéta.

Témata: Markéta Konvičková