Lukáš Krpálek vyhrál zlato na MS! Doma na judistu navíc čeká tahle sexy kráska!

Lukáš Krpálek s manželkou Evou 19

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. srpna 2019 20:30

Judista Lukáš Krpálek (28), olympijský vítěz z roku 2016, dnes vybojoval další zlato! Tentokrát na Mistrovství světa v Japonsku, kde vůbec poprvé soutěžil v nejtěžší váhové kategorii nad 100 kilogramů. Krpálkovi se ovšem daří nejen ve sportovním životě! Doma na něj totiž čeká krásná manželka!

Krpálek v sobotu ve finále udolal domácího borce Hisajošiho Harasawu, díky čemuž se stal mistrem světa v nejtěžší váhové kategorii. Už v semifinále porazil na ippon osmnáctiletého Korejce Kim Min-čonga, se kterým v letos v květnu prohrál v semifinále turnaje Grand Prix v Číně.

Judista ovšem nesbírá jen cenné trofeje! Daří se mu i v soukromém životě a jeho ženu Evu (26) mu může většina soupeřů jen závidět! Český hromotluk, který váží 115 kilogramů, má navíc dvě krásné děti, kterými se rád chlubí třeba na Instagramu!

Lukáš a Eva se vzali v červnu 2015 na zámku v Bechyni. Tchánem judisty se díky tomu stal prezident Českého tenisového svazu Ivo Kaderka. O rrok poději se jim narodil syn Antonín. V květnu 2018 se manželé dočkali druhého potomka, dcerky Mariany.

Témata: Lukáš Krpálek Eva Krpálková Judo