Dagmar Patrasová chce ROZVOD! Mám být blázen kvůli majetku?

Dagmar Patrasová 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2019 8:23 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 12:39

Dagmar Patrasová a její manžel Felix Slováček se opět dostali do velmi ostrého sporu! Věc zašla tak daleko, že se Dáda rozhodla jednat! Oznámila, že po letech podá žádost o rozvod!

Felix Slováček se nedávno nechal slyšet, že chce svou manželku zbavit svéprávnosti. Má totiž obavy, že kvůli závislosti na alkoholu skončí stejně tragicky jako zpěvačka Iveta Bartošová. Dagmar Patrasová naopak prohlásila, že Felixovi byla diagnostikována počínající demence a že jí jeho milenka Lucie Gelemová vyhrožuje!

I přesto všechno ale Patrasová a Slováček zůstávali manželi. Jenže to by se už brzy mohlo změnit! „Chce mě odstavit od majetku, ale to nedovolím. Teď už žádost o rozvod skutečně podám,“ tvrdí královna dětských akcí.

Zpěvačka je znepokojena tím, co její manžel dělá a říká. Podle jejích slov je to šílené. „Vrhá se na mě, protože potřebuje mou půlku majetku. Proto to všechno dělá. Pět let žije veřejně se zlatokopkou a oba mi škodí,“ zlobí se Dáda.

Poukazuje ale na to, že sám Felix se rozvádět nechce. I proto se rozhodla, že věci vezme do svých rukou. „Mám sraz s právníkem a tentokrát opravdu podávám žádost o rozvod,“ řekla eXtra.cz

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová