Dáda Patrasová: Felix trpí demencí a nechce rozvod!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 8:26 | Aktualizováno: 13. srpna 2019 22:47

Dáda Patrasová poprvé reaguje na vyjádření jejího manžela Felixe Slováčka, který se nechal slyšet, že by svou ženu kvůli jejím údajným problémům s alkoholem rád zbavil svéprávnosti. Oblíbená herečka však vrací úder ve velkém stylu.

Felix Slováček se nechal slyšet, že by manželku Dádu Patrasovou hrozně rád zbavil svéprávnosti. Dokonce už se prý radil s advokátem, jak to udělat. Zároveň si je však vědom, že jeho žena s tím v žádném případě souhlasit nebude. A v tom se samozřejmě nemýlí. Reakce oblíbené herečky na sebe logicky nenechala dlouho čekat.

Patrasová začala pěkně zostra. „Před třemi lety mu na magnetické rezonanci diagnostikovali počínající demenci. Jestli je tedy někdo nesvéprávný, je to on,“ vrátila úder manželovi ve vyjádření pro Aha!.

Herečka se domnívá, že jde o uměle vyvolanou kauzu, která zastírá skutečné úmysly hudebníka. „Když jsem podala žádost o rozvod, přemluvil mě, abych ji stáhla. Chtěla jsem ji podat znova, ale on se mě chce zbavit bez rozvodu. Nechce se rozvádět, chce celý majetek pro sebe. Máme společné jmění manželů,“ říká Dáda deníku.

„Chodil kanálama a já jsem ho živila, peníze si ale ukládal on a já z nich asi už nic neuvidím. Byla jsem hloupá, že jsem mu věřila a veškerou správu majetku nechávala na něm. Nedává mi žádné peníze. Je to velký manipulátor se schopností přesvědčit lidi. Měl by se stydět za to, co udělal,“ dodala Patrasová na závěr s tím, že ji čeká porada s právníky.

Témata: Dagmar Patrasová