Dáda Patrasová řeší rozvod: Slova o dělení majetku s Felixem!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 8:49

Vlekoucí se manželská krize došla ke konci? Herečka Dáda Patrasová opět promluvila o rozvodu s hudebníkem Felixem Slováčkem, padla dokonce první slova o dělení majetku. Ostatně oba už mají po svém boku nové partnery.

Už roky se vleče manželská krize mezi Dádou Patrasovou a Felixem Slováčkem, teď to ovšem vypadá, že herečka rázně praštila do stolu. Chce rozvod. „No, zrovna dneska,“ odpověděla Aha! na otázku, zdali už nad definitivním koncem svazku uvažovala.

„Myslím, že naše manželství trvá skoro čtyřicet let, a to je neskutečně dlouhý čas. Asi nějaká setrvačnost. Hodně jsem pracovala, byla mimo dům a manžel měl hodně volnou ruku. Felix je taková povaha, která si dělá, co chce,“ nastínila Patrasová možné příčiny krachu jejich vztahu.

Oblíbená herečka dodala, že se v rámci rozvodového řízení ani nebojí dělení majetku, existují prý naopak jiné nepříjemné věci, které s rozvodem souvisejí. Blíže specifikovat je ale odmítla. Uvedla také, že Felix už na ní úplně kašle. „Dříve manžel objednával zahradníka, a teď se přestal o všechno starat, takže si budu muset najít nějakého sama,“ prozradila.

Oba manželé už mají po svém boku nové partnery. Patrasová se s Italem Vitem chystá v září na společnou dovolenou na Sicílii, zato plány jejího manžela a jeho partnerky, výtvarnice Lucie Gelemové, se nezabývá. „Ta paní mě nezajímá!“ prohlásila na rovinu.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček