Plekanec potupil Vondráčkovou! Práskl největší tajemství: V tomhle všem lhala!

Tomáš Plekanec 14

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2019 11:09 | Aktualizováno: 7. července 2019 23:48

Když se zpěvačka Lucie Vondráčková rozcházela s hokejistou Tomášem Plekancem, vykreslila ho jako otce, který utekl od rodiny. Podle Plekance to je lež, a zdaleka ne jediná, která zazněla!

Plekanec tvrdí, že mu vždy šlo jen o to, aby měl na blízku syny. Soudy mu daly za pravdu a proto si je minulý týden mohl přivézt. Boj o ně ale trval několik dlouhých měsíců.

A zdaleka není všemu konec, naopak. Rozvod se táhne dál a mže trvat i roky. Před tím ostatně varoval i svou novou partnerku Lucii Šafářovou. "Snad dvacetkrát jsem se ptal, jestli si je jistá. Jestli radši nechce počkat. Ale vždycky jsme skončili u toho, že rozvod opravdu může trvat roky," řekl pro magazín Dnes.

Ani tenistka nečekala, že jejich rozvod bude tak škaredý a dlouhý, a tvrdí, že to nečekal ani Tomáš. Od začátku ale prý stojí na jeho straně a nikdy by jí nenapadlo se kvůli tomu jejich vztahu vzdát.

Oba navíc spojuje určitá nevraživost ze strany fanoušků. vyslechli si totiž, že ničí rodinu. Plekanec za to, že to zvládá, Lucii obdivuje, sám se ale star terčem nenávisti. A to i ze strany Vondráčkové.

Tvrdí ale, že ne vše co o něm řekla je pravda! "Zaprvé, když manželka prohlásila, že jsem odešel od rodiny a jsem s Luckou tři roky. Absolutní lež a vůbec nechápu, že si to dovolila říct. A zadruhé, když mi oznámila, že se nechce vrátit do Česka. Vůbec. Což mám černé na bílém od právníků. Přitom tvrdí, že chtěla jen dokončit školní rok," vysvětlil!

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková Lucie Šafářová