Lucie Vondráčková šla s pravdou ven: Kdy se vrací domů?

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 9:26 | Aktualizováno: 28. června 2019 17:54

Děti poslala s tatínkem v předstihu, aby si užila ještě nějaký čas v milované Kanadě. Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková prostřednictvím právníka prozradila, kdy se také vrátí do Česka. Jaké jsou její plány po příletu domů?

Její děti už jsou zpátky v Česku, ale po Lucii Vondráčkové se slehla zem. Oblíbená zpěvačka a herečka chyběla po boku svých synů, když se v úterý vraceli v doprovodu tatínka Tomáše Plekance z kanadského Montrealu zpátky domů. Přitom už před několika dny na Instagramu ukazovala, jak si balí kufry. Kde je jí tedy konec?

„Paní Lucie Vondráčková se bude vracet do České republiky v nejbližších dnech, nicméně se nebude vyjadřovat ke své současné rodinné situaci z důvodu ochrany svých nezletilých dětí,“ řekl včera Super.cz její právní zástupce Petr Machálek.

Hon na děti si nepřeje ani Plekanec, podle některých informací přebývá se syny v novém bytě v pražských Dejvicích, který si pořídil společně se svou současnou přítelkyní, tenistkou Lucií Šafářovou. Oficiálně to ovšem nikdo nechce komentovat.

Zatímco Plekanec je zpátky v Česku už pěknou řádku měsíců, jelikož si na tuzemských ledových plochách našel práci, Vondráčková se vrátí až nyní, po dlouhých osmi letech v Kanadě. I ona by se ráda vrátila do pracovního kolotoče.

„Po návratu se vrátí k životu v Praze a bude se věnovat péči o děti a své práci. Až se v klidu přestěhuje a postará o děti, ráda se s fanoušky a veřejností podělí o své pracovní plány,“ dodal její právník Machálek.

Témata: Lucie Vondráčková