ŠOK! Tady je seznam Gottových blízkých, které nepozvali na oslavu!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 8:21

Tenhle škraloup na jinak vydařené oslavě si bude Karel Gott vyčítat ještě dlouho. V médiích se totiž objevila jména jeho blízkých, které zpěvák na páteční večírek nepozval, ačkoliv nejspíš měl. Kdo do Divadla Na Jezerce nedorazil?

Legendární zpěvák Karel Gott byl z páteční narozeninové oslavy s přáteli v Divadle Na Jezerce nadšený. Organizaci večírku měla na starosti jeho manželka Ivana, ovšem s odstupem několika dní vyplouvá na povrch, že možná zapomněla pozvat několik lidí, kteří v životě jejího muže hráli důležitou roli. O absencích informuje deník Aha!.

Chyběla například řada někdejších Gottových zaměstnanců – zpěvákova bývalá manažerka Jaroslava Herzerů, bývalý osobní tajemník Jan Adam či pořadatel amerických koncertů Jiří Suchánek. Pozvánku neobdrželi ani příbuzní po zesnulém řidiči Oldovi Havránkovi.

Asi nejvíce však překvapila neúčast dlouholeté hospodyně Gotta a jeho rodičů Jaromíry Jandové, která strávila ve službách Mistra 40 let a měla s ním krásný vztah. Před 12 lety se ale jejich cesty rozešly, protože si nepadla do oka s Ivanou. Důvod její absence je tedy nasnadě.

„Půl svého života jsem strávila s Karlem a v mém věku jsem už měla právo na odpočinek. Navíc měl po boku už také svou ženu. Slib, který jsem dala jeho rodičům, a to starat se o Karla, až oni tu nebudou, jsem dodržela a určitě by se teď na mě nezlobili,“ vysvětlovala před čtyřmi lety Blesku.

Mnohé pak zarazila i neúčast předsedkyně Gottova fanklubu Aleny Hájkové, která se rozhodla sama zavolat Ivaně, zda by nemohla přijít jménem členů klubu jubilantovi pogratulovat. Gottová však měla říct rezolutní „ne“.

Témata: Karel Gott