Jágr s Lucií Borhyovou! Návrat ke staré lásce?

Jaromír Jágr trénuje (Calgary Flames) 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. června 2019 21:02 | Aktualizováno: 23. června 2019 22:11

Jaromír Jágr je oficiálně svobodný. Je jisté, že jeden z nejznámějších a nejslavnějších Čechů nebude mít o zájem žen nouzi. A to se ukázalo už v pátek.

Jaromír Jágr je oficiálně svobodný. Po konci vztahu s modelkou Veronikou Kopřivovou tak o něj opět může řada žen projevit zájem, a je jasné, že slavný hokejista dlouho sám nezůstane.

To se ostatně ukázalo i na oslavě osmdesátých narozenin Karla Gotta. Podle Blesku se po jeho boku během večera vystřídala například moderátorka Daniela Písařovicová, herečka Eva Holubová nebo Lucie Borhyová.

Televizní moderátorka a zprávařka má přitom k Jágrovi blíže, než ostatní. Před několika lety totiž spolu prožili románek. A jak se zdá, stále k sobě mají svým způsobem blízko. 

Podle deníku se přivítali polibkem a poté si dlouze povídali. A to až do čtyř hodin v noci, než se Jágr sebral a odešel domů. Hokejista ale tvrdí, že na Borhyovou moc času neměl.

"S Luckou jsem neměl moc času se nějak bavit, až ke konci, přesně to, co jste vyfotili. Byla to dvouminutová záležitost, před týdnem jsme spolu měli dělat nějakou akci, nakonec to ale nedopadlo, protože by to ani nebylo rozumné," řekl Blesku Jágr.

Témata: Jaromír Jágr Lucie Borhyová