Krampol se trápí? Drsná pravda o situaci kolem nemocné ženy Hanky!

Jiří Krampol v pořadu Nikdo není dokonalý 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 19:50

Populární herec a moderátor Jiří Krampol si mohl užívat důchodu, místo toho běhá kvůli nemocné manželce Hance po nemocnicích. Zdroj z jeho okolí teď prozradil drsnou pravdu o situaci kolem ženy známého baviče.

Člověk by si řekl, že známý bavič Jiří Krampol musí být ze současné situace zoufalý. Jeho ženu Hanku po dalším kolapsu opět hospitalizovali v nemocnici, kde se jí zatím marně snaží vyléčit z nechutenství. Jenže populární herec a moderátor si prý nestěžuje.

„Jirkovi to vyhovuje, že je Hanka v nemocnici. Nemusí se strachovat, v jakém stavu ji doma najde, a užívá si výlety s kamarády. Je to drsné, ale dost se mu ulevilo,“ prozradil Expresu zdroj z okolí populárního umělce.

Krampol podobná témata včetně Hančina zdravotního stavu nechce komentovat, protože nemocnice si zakládá na tom, že ji léčí, nikdo si naopak nepřeje o ní číst. „Doktoři ale také nevědí, co jí je. Zatím se léčí,“ řekl Expresu známý bavič s tím, že manželkou chodí na návštěvy.

To je ale jen jedna z mnoha položek v jeho programu. „Chodím cvičit, plavat, jezdím s kamarády na výlety. Snažím se rozptýlit,“ sdělil zmíněnému serveru Krampol, který se v osmdesáti letech snaží žít aktivně.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová