StarDance v koncích?! Loňský finalista s těžkým srdcem promluvil o změnách!

Marek Dědík a Pavla Tomicová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 15:30 | Aktualizováno: 30. června 2019 23:36

Marek Dědík patřil roky ke stálicím mezi profesionálními tanečníky v televizní show StarDance. Letošní ročník plný změn už se jej ovšem netýká, a tak mohl prozradit, co si doopravdy myslí o chystané revoluci.

Česká televize před prázdnimi šokovala diváky, když oznámila spoustu změn, které se dotknou podzimní jubilejní desáté řady StarDance. Obmění se například celá sestava profesionálních tanečníků, v níž bude chybět i loňský finalista Marek Dědík. Ten se k celé záležitosti poměrně otevřeně vyjádřil.

Dědík chtěl své místo v soutěži přenechat jiným, přesto jej velká revoluce zarazila. Taneční partneři celebrit se totiž starají také o hudbu, kostýmy a choreografie, proto ho zajímá, jak se novým tvářím zadaří. „Jsem zvědavý, jak se povede kolegům nováčkům. Budou to mít těžší, protože nevědí, jak to všechno probíhá organizačně,“ řekl Dědík eXtra.cz.

Podle jeho slov nakonec soutěž zvládne každý, i tak má ovšem spoustu pochybností. Například má pocit, že některé z vybraných tanečnic mají sotva osmnáct let. „K tomu výběru se těžko vyjadřuje. Ale doufám, že šéf tanečníků Honza Onder ví, co dělá,“ konstatuje Dědík.

Sám by na podzim viděl na parketu raději jiné tanečníky. „Vážně si nejsem jistý, jestli zrovna jubilejní desátý ročník StarDance neměl být složený z významných tanečníků z předchozích řad, jestli tam neměli být například Stodůlková, Kurtiš a podobně,“ vysvětluje partner Pavly Tomicové z poslední řady.

Dědík zná všechny nově vybrané tanečníky, ale valné mínění o nich nemá. Jediná trochu zkušenější je prý partnerka Xindla X Markéta Dostálová, která je finalistkou mistrovství republiky v latinskoame­rických tancích. „Ostatní nejsou tak známí a pokud vím, moc velkých úspěchů v tanci za sebou nemají,“  uvedl na pravou míru Dědík.

Témata: Marek Dědík StarDance