Děsivé zprávy z Pakistánu: Strach o Terezu! Úplně se sesypala!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 10

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

24. března 2019 11:09

Poté, co se Tereza Hlůšková dozvěděla svůj trest, propukla v pláč! A ani po několika dnech na tom není lépe! Podle informací z Pákistánu je na tom mladá Češka odsouzená za pašování drog zle – nemluví a dokonce ani nejí!

Od chvíle, kdy soudce uznal Terezu vinou a odsoudil ji na 8 let a 8 měsíců v pákistánském vězení, uplynuly už čtyři dny. Ani po té době se ale nevzpamatovala – a dokonce je na tom ještě hůř!

Zdá se totiž, že až v její nové cele ve věznici Koh Lakhpat v Láhauru na ni dopadla tíha celé její situace! Podle informací Blesku Češka od návratu do věznice vůbec nejí! Podle dozorců je naprosto zlomená!

Ostatní ženy z vězení pro ni až dosud představovaly jakousi oporou. I teď se ji sice snaží povzbuzovat, mladá Češka s nimi ale vůbec nekomunikuje! Poslední dva dny navíc Tereza strávila ustavičným pláčem.

Češka doufala, že ji soud osvobodí a že se brzy dostane domů. Jenže to se nestalo a tak se plánuje odvolat. Stejně tak se ale chce odvolat také žalobce, který se domnívá, že byl soudce na dívku až příliš mírný! On sám by pro Terezu chtěl doživotí!

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán Drogy