Bude tombola? Ovčáček pro stars24.cz popsal detaily letošního plesu na Hradě

Jiří Ovčáček 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. ledna 2019 12:10

Už zítra se brány Pražského hradu otevřou stovkám vážených hostů prezidentského páru, který je přivítá na letošním reprezentačním plese. Redakce stars24 zjišťovala, jaký bude jeho program.

Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček dnes zaslal redakci serveru stars 24 dokument, z něhož vyplývají detaily letošního reprezentačního plesu na Pražském hradě. Ten nepořádá přímo prezident Miloš Zeman, ale nadační fond jeho ženy Ivany. Výtěžek z plesu bude rozdělen mezi něj a Nadační fond prezidenta republiky Miloše Zemana.

Peněz by se mohlo vybrat opravdu hodně, vždyť jedna vstupenka stojí 10 tisíc korun. Nyní už však máte smůlu, kapacita je zcela zaplněna. „Stále se ještě ozývají zájemci, které již bohužel odmítáme,“ sdělil serveru stars24 Ovčáček.

Asi nikoho nepřekvapí, kdo bude celým večerem provázet. Moderátorkou bude manželka hradního kancléře Alexandra Mynářová. Podpoří jí však zkušený konferenciér známý z televizních obrazovek Libor Bouček.

Na plese pak vystoupí řada umělců, které Zeman za roky svého prezidentství vyznamenal. Jde třeba o oblíbeného hitmakera Michala Davida nebo nestárnoucí Helenu Vondráčkovou. Doplní je však i zpěváci Václav Neckář, Marian Vojtko a spousta dalších.

„Na ples bylo rozesláno cca 1000 pozvánek. Jsou pozváni podporovatelé a přátelé pana prezidenta, členové vlády a různých firem či institucí,“ uvedl pro stars24 mluvčí prezidenta. Hosty bude čekat standardní občerstvení. „Podávat se bude převážně tradiční česká kuchyně, z nápojů pak pivo a moravské víno,“ konstatuje Ovčáček.

Chybět nebude ani tradiční tombola. A o co se v ní bude hrát? „Večeře s prezidentským párem, kanec, dárkové poukazy na pobyty v zahraničí a v ČR, nebo třeba sud piva,“ vyjmenoval pro stars24 některé možné výhry Ovčáček. Šťastlivci si je z Hradu odnesou už zítra.

Témata: Jiří Ovčáček Miloš Zeman Pražský Hrad Helena Vondráčková Michal David Václav Neckář Marian Vojtko