Odhaleno! "Freddie Mercury" Rami Malek dostal novou roli!

Rami Malek (herec) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. března 2019 14:55 | Aktualizováno: 26. března 2019 22:07

Oscarový představitel Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody Rami Malek ztvární padoucha v nové bondovce. Důkaz? Instagramový příspěvek francouzského kaskadéra, který se má podílet na natáčení. Co v něm stojí?

Francouzský kaskadér Sebastien Soudais asi prozradil něco, co neměl. Bude se totiž podílet na natáčení 25. snímku s Jamesem Bondem, který bude posledním, v němž ztvární hlavní roli Daniel Craig. Pro něj se ovšem dlouho hledal padouch, se kterým by se agent 007 měl utkat.

Soudais však poslal z Norska zajímavý vzkaz. „Splnil se mi dětský sen… Nový film, nové dobrodružství! Jsem tak rád, že můžu být součástí tohoto projektu a že můžu být obklopen takovými lidmi,“ napsal na Instagramu. Ke všemu připojil hashtag #BOND25, načež vše uzavřel větou: „We Will Rock You.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Like a child's dream coming true... New movie, new adventures!! I’m SO delighted and grateful to be part of this project ?? and to be surrounded by the kindest people ever ! #BOND25 ?

Příspěvek sdílený Sebastien Soudais (@sebastiensoudai), Bře 20, 2019 v 2:17 PDT

Odkaz na slavnou písničku kapely Queen je pro mnohé jasným vodítkem, že padouchem v nové bondovce bude Rami Malek, který v nedávném životopisném snímku o legendární britské hudební formaci ztvárnil frontmana Freddieho Mecuryho. Někteří filmoví fanoušci to tedy mají za hotovou věc.

Už počátkem tohoto měsíce se o tom spekulovalo, Maleka označil za pravděpodobného nového padoucha internetový magazín Collider. Chybět měl prý už jen podpis amerického herce egyptského původu pod smlouvou. To by ovšem mohlo zkomplikovat natáčení poslední řady seriálu Mr. Robot, v němž hraje Malek hlavní roli.

Soudais nakonec odkaz na slavnou písničku We Will Rock You z příspěvku smazal. Je však otázkou, zdali tak „náhodou“ neučinil na rozkaz štábu nové bondovky. Nejnovější bondovka se má začít natáčet už za pár dní, do kin má dorazit nejdříve příští rok na jaře.

Kromě Maleka, který letos obdržel Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli, stáli tvůrci nové bondovky i o další oceněnou osobu. Bond girl se mohla stát herečka a držitelka ceny Akademie Lupita Nyong´oová, podle dostupných informací se ale obě strany nedohodly.

Témata: Rami Malek James Bond