Táhne jí na padesát let, přesto vypadá skvěle! Jak to slavná zpěvačka děla?

Jennifer Lopezová 14

Autor: Hrušková, stars24.cz

31. března 2018 19:56

Jennifer Lopez je bezpochyby jednou z nejkrásnějších zpěvaček světa. Byla vzorem mnoha dívek již řadu let a stále nepochybně je. Vypadá lépe, než některé zpěvačky, které jsou o desítky let mladší než ona, a to už vůbec nemluvíme o jejích vrstevnicích. Může za to láska?

Jennifer Lopez je léta považována za nejkrásnější ženu světového showbyznysu. Není tomu jinak ani v jejích 48 letech a její vzhled jí závidí ne jedna žena. Zpěvačka má nyní nového partnera a musíme říct, že po jeho boku vypadá ještě o něco mladší. Je jím baseballová hvězda Alex Rodriguez, který je o šest let mladší.

Americká hvězda měla po svém boku hodně partnerů, ale vedle nikoho ještě nevypadala tak zamilovaně. Její nejdelší vztah byl se zpěvákem Marcem Anthonym, ten trval deset let. Spolu mají dvojčátka Emme a Maxmiliana. Navzájem udržují nadále přátelský vztah a jejich rozchod nebyl vůbec bouřlivý.

Začátky zpěvačky nebyly vůbec lehké a musela se prosadit úplně  sama. Vydělala si na taneční lekce a v 16 letech se dostala do Manhattanského tanečního klubu, díky němuž hostovala i v několika tanečních videoklipech. V roce 1991 si ji vybrali do filmu In Living Color, kde ztvárnila roli tanečnice a postupně se propracovala i k dalším filmovým rolím.

Zpěvačkou se stala až postupem času, v roce 1999 vyšlo její první album s názvem On the 6. Název je inspirován číslem metra, kterým jezdila každý den z práce a údajně v něm napsala všechny hity. Další desky a pracovní úspěchy se jen hrnuly a nyní je Jennifer jednou z nejpopulárnějších žen na světě.

Témata: Jennifer Lopez