Jennifer Aniston: Takhle vypadala, než se proslavila!

Jennifer Anistonová jako malé děvče 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 17:25

Až 20 milionů lidí, které Jennifer Anistonová za pár týdnů nasbírala na Instagramu, mohlo vidět archivní fotografii, na které herečka ukázala, jak vypadala předtím, než se díky seriálu Přátelé proslavila.

Jennifer Anistonová se na Instagram připojila teprve před několika týdny, ale na této sociální síti se evidentně rychle zabydlela. Ve čtvrtek se třeba pravidelně účastní rituálu Throwback Thursday, kdy lidé sdílejí archivní fotografie. Výjimkou nebyl ani tento týden, kdy se pochlubila snímkem z doby, než se proslavila po celém světě.

Na černobílé fotografii je malé děvče, které se dívá z okna a na hlavě má zimní čepici. „Jsem si jistá, že jsem si přála, aby sněžilo,“ komentovala snímek populární herečka a sama sebe označila za „dítě Kalifornie“.

Díky roli servírky Rachel v legendárním seriálu Přátelé ji mají lidé spojenou spíš s New Yorkem, pravdou však je, že se hollywoodská hvězda narodila před 50 lety v kalifornském Sherman Oaks. Celé dětství tam ale nestrávila.

Jako dítě žila jeden rok se svou rodinou v Řecku. Poté se přestěhovali kvůli otcově práci v seriálu Love Of Life do Pensylvánie a do New Yorku, který si zamilovala. Na Manhattanu chodila na střední a i díky veleúspěšnému seriálu na něj dodnes nedá dopustit.

Témata: Jennifer Aniston