Harry, víš o tom? Vévodkyně Meghan si roky píše s…

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. října 2019 12:49

Princ Harry neskrývá překvapení. Vévodkyně Meghan jej poslala na setkání s osobou, s níž se už pěkných pár měsíců za zády manžela dopisuje. Po princovi dokonce chtěla, aby předal tajemný vzkaz. V královském paláci už se ptají, co to má znamenat.

Vévodkyně Meghan si o popularitě, jakou měla matka jejího manžela, princezna Diana, nechat jen zdát. Ovšem i Američance se podařilo získat srdce řady lidí, pro které jsou její názory velkou inspirací. Meghan si dokonce s některými z nich dopisuje. Web britského deníku The Sun o tom v těchto dnech informuje.

Takové štěstí má např. čtrnáctiletá Aleyna Gencová, která si s vévodkyní ze Sussexu píše už dva roky. K navázání kontaktu ji přesvědčil jeden z projevů Meghan, který se jí velice zalíbil. Včera ji ve škole čekalo velké překvapení. Členka královské rodiny za sebe poslala manžela, aby se s dívkou setkal.

„Dopisuji si s Meghan už asi dva roky. Poslala mi hlasovou zprávu a já si ji poslechla,“ prozradila Aleyna, které princ Harry přehrál vzkaz od své ženy. „Jen jsem jí poslala dopis, protože pronesla projev, který mě velice inspiroval,“ vysvětlila dívenka, jak se dostala do přízně vévodkyně.

Sama měla přitom přichystaný dárek, který prostřednictvím Harryho poslala Meghan. Šlo o plyšového psa pro malého Archieho, který pěkně zlobí. Princ se totiž nechal slyšet, že toho v posledních dnech kvůli chlapci moc nenaspal.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)