Jiří a Hana Krampolovi: Další drama těsně před odletem!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. května 2019 9:23 | Aktualizováno: 23. května 2019 17:23

Jiří a Hana Krampolovi poslední dobou přitahují dramatické situace jako magnet. Manželé se moc těšili z Tuniska domů, ovšem těsně před odletem nastal na letišti další velký problém. Proč se jim pořád lepí smůla na paty?

Manželé Krampolovi včera opět vzbudili rozruch na letišti. Zatímco při odletu do Tuniska, kam se společně vydali na soustředění finalistů Muže roku, strhl pozornost Jiří Krampol na invalidním vozíku, zatímco jeho ženě Hance už tou dobou nebylo nejlépe, tentokráte se o zajímavé dění starali oba dva.

Před zpátečním letem jim totiž na místním letišti pomáhal neznámý mladík, který páru vytáhl kufry z autobusu a odvezl je do odletové haly. To Krampolovi jistě ocenili, muže ale bohužel ztratili z dohledu a zachvátila je panika. Co když vůbec nejde o zaměstnance letiště?

Manželé proto zkontaktovali delegátku celého zájezdu a ta věděla, jak jim pomoct. Už odbavené kufry se podařilo dohledat a ukázalo se, že šlo o obyčejné nedorozumění. „Jsem rád, že jsme je našli. Oddychl jsem si,“ cituje deník Aha! Jiřího Krampola.

Populární herec a moderátor se ještě před odletem stihl vyfotit se všemi adepty na Muže roku, snímek zveřejnila na Instagramu herečka Dáda Patrasová. Nejspíš se však moc těšil domů do Česka, jelikož jeho manželce pobyt v Tunisku zrovna dvakrát neprospěl.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Muz Roku 2019 ??? @muz_roku #muzroku2019 #czech #dadapatrasovaislife #photography #prague #smile #dadapatrasovafanclub #instamood #yesterday #color #czechrepublic #instagood #ahoj #photooftheday #dagmarpatrasova #followme #instalike #instapic #slovakia #czechfitness #czechvip #czech_insta #czechia?? #filmphotography #czechphotography #instaczech #kralovna #thequeen #tunis

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Kvě 22, 2019 v 4:55 PDT

Nedlouho po příletu ji totiž postihl kolaps a na několik dní musela být hospitalizována v místní nemocnici, kde jí lékaři dokonce umístili na jednotku intenzivní péče. Hana Krampolová si možná měla výlet do severoafrické země odpustit, naznačil to ostatně i Krampolův manažer Miloš Schmiedberger.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová