Celebrity jsou v šoku kvůli zkáze Notre-Dame: Puká nám srdce. Tohle se přece nemělo stát!

Požár katedrály Notre-Dame

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2019 23:03

Požár katedrály Notre-Dame v Paříži tvrdě zasáhla nejen Francouze, ale i řadu celebrit! Sociální sítě se plní fotkami a dojemnými vzkazy!

Oheň vypukl v nejznámější francouzské katedrále dnes pozdě odpoledne. S živlem bojují asi 4 stovky hasičů, přesto se úřady obávají, že se chrám nepodaří zachránit!

„Dívám se na záběry z hořícího Notre Dame a brečím…“ smutní zpěvačka Lucie Bílá. „Jsem smutnej.… Jsou věci, které se stát prostě nemají… Notre-Dame hoří a my můžeme jen čekat na informace o tom, jak to dopadne,“ posteskl si moderátor Honza Musil.

„Tragédie,“ smutní herečka Eva Holubová. „Je srdcervoucí a těžké se na to dívat,“ přiznává modelka Tereza Maxová.

„Katedrála Notre Dame v plamenech...vyrůstala jsem u babičky, kde byly všude fotky jejích milovaných míst a staveb světa… Notre Dame jsem odmalička milovala a učila se vyslovovat její jméno ve francouzštině a i kvůli ní se začala učit francouzsky...puká mi srdce...tohle se přece nemělo stát!!!!! Snad to moje babička nevidí,“ zoufá si zpěvačka Anna K.

Situaci ve Francii sledují i světové celebrity. „Je srdcervoucí vidět katedrálu Notre-Dame, kterou devastuje oheň,“ uvedl na sociálních sítích Antonio Banderas.

Témata: požár katedrály Notre-Dame (15. dubna 2019) katedrála Notre-Dame Francie Lucie Bílá Jan Musil Eva Holubová Tereza Maxová Anna K. antonio banderas