Gott se od lékařů dozvěděl špatnou zprávu!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. ledna 2019 8:48

Červnový velkolepý narozeninový koncert mnohonásobného Zlatého slavíka je v ohrožení. S manželkou Ivanou jej Karel Gott chystal ke svým osmdesátým narozeninám, podle všeho je však už teď jasné, že se žádná akce neuskuteční!

Organizaci koncertu si vzala na starosti Gottova manželka Ivana, která s ní strávila posledních několik měsíců. Celou tu dobu obvolávala manželovy nejbližší přátele a známé ze showbyznysu. Teď to však vypadá, že všechna její práce přijde vniveč.

Důvodem mají být neustálé následky Gottovy rakoviny mízních uzlin, ze které se populární zpěvák sice vyléčil, jeho tělo ale výrazně poznamenala. Za posledních pár let se tak Gott potýkal s řadou zdravotních problémů nejrůznějšího rázu, mimo jiné třeba zápalem plic, zánětem dutin nebo vyhřezlou ploténku.

Oslabená imunita prý Zlatého slavíka dohnala i tentokrát. Lékařský tým nakonec Gotta přesvědčil, aby plánovaný koncert raději zrušil. Ivana už to údajně vzkázala všem hostům s tím, že důvodem je opravdu mistrův zdravotní stav.

Jedna z mnoha viróz za poslední roky donutila Gotta zrušit jeho listopadové vystoupení na Galavečeru hvězd v Plzni. Dva dny před koncertem to tehdy zpěvák oznámil prostřednictvím sociálních sítí.

Podobným last minute omluvám se Gott a jeho manželka už chtějí pravděpodobně vyhnout, a tak se rozhodli celou věc rozseknout se značným předstihem. Navíc uvolní termín v kalendáři jak provozovatelům libeňské O2 arény, tak případným hostům. Ti snad dostanou možnost popřát Karlovi hodně zdraví alespoň v soukromí!

Témata: Karel Gott Ivana Gottová koncerty O2 Arena