Daniela Šinkorová už to nezvládá? V slzách utekla z tréninku na StarDance!

Herečka Daniela Šinkorová a tanečník Michal Padevět 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2018 14:57

Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová má sice bohaté zkušenosti z muzikálů, i tak je ale pro ni trénink kvůli soutěži StarDance hodně namáhavý! Obzvláště, když přijde „den blbec“!

Oblíbená herečka přiznává, že si jedním takovým „dnem blbec“ teď prošla. „Znáte to,když Vám prostě nic nejde, všechno Vám padá z ruky, chce se Vám brečet a připadáte si nejneschopnější na světě?(ne,nemluvím o PMS). Prostě dneska jsem si to (doufám!!!) vybrala na hodně dlouho dopředu,“ postěžovala si Daniela.

Trénink na StarDabce pod vedením jejího tanečního partnera Michala Padevěta byl podle ní úplně k ničemu! „Byla jsem hrozná, takže jsme ho hodinu před koncem prostě odpískali,“ práskla na sebe Daniela, která se za problémy svému tanečníkovi dokonce omlouvala!

„Šla jsem se uklidnit jídlem,což zabralo...trochu,“ vysvětlila herečka s tím, že náladu jí zvedla i objednaná návštěva u kadeřníka. „Představte si, po cestě tam jsem dokonce ztratila iPhone, aby toho nebylo málo,“ postěžovala si Šinkorová. Telefon se ale nakonec také našel, zapomněla ho totiž v restauraci.

A když se vše vyřešilo, dostala kávu, úžasnou masáž hlavy a rukou a navíc změnila barvu vlasů. „A je to zase dobrý. Zas mi je na světě krásně. Ano,takhle málo někdy stačí...“ pochvalovala si Daniela, která přišla na jiné myšlenky.

Její chmury zaháněl také herec a další účastník letošní řady StarDance Jiří Dvořák. „Víš, co jsem Ti říkal. Lepší je dřív přestat než později se zhroutit. To je normální. Známe to všichni. A nejen na parketě. Takže klid a nohy v teple,“ poradil Šinkorové.

Témata: Daniela Šinkorová StarDance Jiří Dvořák Daniela Šinkorová