Petr Kotvald dostává ránu za ránou! Nejprve vážná nemoc, pak jeho syn skončil v Bohnicích!

Petr Kotvald

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. června 2018 9:52

Zpěvák Petr Kotvald prožil v životě nejednu těžkou chvíli. Roky mlčel o tom, že bojoval s vážnými zdravotními problémy. Hodně obtížné chvíle pak prožil, když jeho syn skončil v psychiatrické léčebně.

Teprve nedávno Kotvald prozradil, že v roce 1989 bojoval s vážnými zdravotními problémy, kvůli kterým dlouho nemohl vystupovat. „Bylo to vážné a rok jsem nemohl na jeviště,“ svěřil se v roce 2016 Kotvald.

„Až ve chvílích největší krize, během více než roční rekonvalescence, jsem si uvědomil, jak důležitá je pro mě rodina. Slíbil jsem si, že přestanu tlačit na pilu. Do té doby jsem všechno podřizoval tomu, abych mohl stát na jevišti,“ přiznal s odstupem času.

Právě kvůli rodině ale později prožil další krušné chvíle. Další velkou ranou pro něj bylo, když jeho syn skončil v bohnické léčebně. Tam ho dostaly psychické potíže. Do těžkých depresí jej tehdy dostal strach z maturity a přijímačky na AMU.

„Mikuláš namaloval několik výkresů jako práci pro přijímačky a někdo mu je tenkrát ukradl. Prostě se ztratily,“ svěřil zpěvák týdeníku Sedmička. Mikuláš tehdy strávil nějaký čas v bohnické léčebně. Z nejhoršího se sice dostal, deprese se u něj však projevují dodnes, uvedl server Aha!

Témata: Petr Kotvald psychiatrie