Kazma zakopal auto: Velkolepá soutěž má konečně svého vítěze!

Kamil Bartošek alias Kazma

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. června 2021 8:40 | Aktualizováno: 28. června 2021 21:57

Jeho projekty mají rády stovky tisíc Čechů, není proto divu, že spousta z nich se zapojila do hledání auta, které Kamil Bartošek alias Kazma zakopal. A na jednoho šťastlivce se usmálo štěstí!

Kazma už před mnoha měsíci zakopal někde v Česku auto, konkrétně svůj Range Rover. Do kufru dal navíc milion korun. Velkolepé plány mu pak ale na nějaký čas zhatila pandemie koronaviru.

V posledních týdnech už je ale situace zase příznivější, a tak známý showman projekt oživil a lákal lidi k tomu, aby se zúčastnili vyvrcholení soutěže.

"Posledních 50 míst! Zítra má být hezky, tak pojeďte s náma na pořádnou show. Transport tam i zpět zajištěn, o zábavný několika hodinový program více než postaráno, příjemné posezení a občerstvení na místě k dispozici. Odjíždíme už zítra v 15:30 z Prahy!" psal ještě v pátek na instagramu.

Jak tedy soutěž o uplynulém víkendu skončila? Podle našich zjištění měla pro jednoho z účastníků šťastný konec.

"Hra skončila, máme vítěze," stojí napsáno na webu zakopaljsemauto.cz, kde je možné také sledovat několikahodinový záznam a zjistit, kdo je tím šťastlivcem. Třeba je to někdo, koho znáte.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma