Emma Smetana se pochlubila těhotenským bříškem: Po dlouhé době cítím klid!

Emma Smetana ukázala těhotenské bříšlo 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. ledna 2021 21:41

Moderátorka a zpěvačka Emma Smetana (32) se v polovině listopadu pochlubila, že čeká druhé miminko. Teď se pochlubila i fotkou, na které ukazuje těhotenské bříško!

Emma Smetana se i s rodinkou vydala za teplem. „Na krku zaschla čerstvá aloe vera, co nám roste na zahradě a léčí spáleniny od nečekaně silného slunce,“ svěřila se fanouškům zpěvačka a moderátorka DV TV, která podcenila sílu paprsků na exotickém a Čechy hojně vyhledávaném Bali.

Teplo si s ní užívá i její partner, hudebník Jordan Haj. „Na čele polibek od toho, kdo dal mému životu nový rozměr a s kým zanedlouho darujeme život druhé lidské bytosti. V hlavě stoicky klid, po strašně – příliš - dlouhé době,“ pochvaluje si volné chvíle nastávající maminka.

Dokonce se podělila s fanoušky o fotku, na které ukazuje své těhotenské bříško! „Pomalu, ale jistě rostoucí bříško pomazané, ať vypadá po porodu stejně jako před,“ píše z druhé strany světa moderátorka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Emma Smetana (@emmasmetana_music)

Jak se zdá, dovolenou si užívá i čtyřletá Lennon, které se už za chvíli narodí sestřička nebo bratříček. „Za námi děťátko č.1 s čelovkou na hlavě, po vzoru pohádkové Dory zkoumá prales. Neslyšíme nic kromě mohutného vodopádu. Před námi netušené obzory. Posíláme objetí a paprsek do zasněžených krajů,“ popisuje idylku na Bali Smetana.

Přestože Emmu za krátko čeká mateřská, své práce – alespoň pokud jde o hudbu – se neplánuje vzdát. „Objedu i s břichem nebo miminkem v nosítku všechny sály, kde bude zájem o naši hudbu. Stýská se mi šíleně. Těším se ještě šíleněji. A stoupnu si do publika na všech sólových koncertech Jordana. Tatínka mých dvou dětí, jehož osobnostní i umělecký vývoj sleduju s takovým obdivem, že o tom radši víc psát nebudu, Instagram si s patosem nerozumí,“ plánovala nedávno na instagramu.

Témata: Emma Smetana