Co se dělo u Ledeckých? Ester žila ve velké iluzi o svém otci!

Ester Ledecká 4

Autor: Hrušková, stars24.cz

4. března 2018 16:07

Dvojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká zažívá svůj největší sportovní úspěch. To, co si Ester pamatuje ze svých dětských let, pobavilo všechny její fanoušky.

Ester Ledecká si odvezla z Korejských olympijských her hned dvě zlaté medaile. Za svůj úspěch vděčí prý hlavně svým rodičům, kteří jí podporovali od jejích útlých let a snažili se jí podporovat v její cestě za slávou a vítězstvím.

Rodiče Ester Ledecké jsou známý zpěvák a producent Janek Ledecký a jeho choť Eva. Co si o nich myslela olympijská vítězka, když byla malá? „Měli jsme ve škole napsat, co dělají naše rodiče, a já napsala, že maminka je špionka a táta tenista. Nevěděla jsem, co mamka dělá, takže pravděpodobně musela být špionka. A táta chodil hrát tenis, a i když šel na koncert nebo do divadla, tak říkal, že si jde zahrát. Takže já jsem myslela, že hraje tenis,“ uvedla sportovkyně deníku Prásk.

Dále také přiznala, že až do druhé třídy základní školy netušila, že její otec se živí jako hudebník a už vůbec, že je tolik slavný. Na otázku: „Kdy jste si uvědomila, že se váš otec živí jako úspěšný zpěvák?“ odpověděla: „ „Asi ve druhé třídě, protože jsem si do té doby myslela, že je profesionální tenista,“uvedla humornou vzpomínku z dětství. Každé dítě má do určitého věku svůj vysněný svět a jinak to zřejmě neměla ani naše úspěšná sportovkyně.

Témata: Ester Ledecká Janek Ledecký