Markéta Konvičková o šestinedělí: Pořád to nechápu!

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2020 10:43

Markéta Konvičková už nějaký čas poznává nástrahy mateřství, zatím ale nenarazila na nic, co by ji nepříjemně překvapilo. Podle svých slov zvládá i šestinedělí. Co naopak stále nechápe?

V září se stala Markéta Konvičková maminkou a sama se možná diví tomu, jak rychle s miminkem utíká čas. Na sociální síti připomněla, že dcera Amálka už tu je skoro měsíc. K tomuto datu pro ni chystá písničku.

Mezitím ale většinu času věnuje péči o dítě. Mateřské povinnosti podle svých slov zatím zvládá. „Šestinedělí zvládáme krásně. Někdy líp, někdy hůř, ale je mega zlatá,“ svěřila se sympatická blondýnka na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Markéta Konvičková (@marketakonvickova), Říj 10, 2020 v 11:25 PDT

Zpěvačka přiznala, že ji v podstatě kvůli starostem s dcerou netrápí ani koronavirová epidemie. „Stejně to pořád nechápu, hledím na ni jak na svatý obrázek a nepotřebuju televizi ani noťas, vůbec vlastně nevím, co se děje ve světě, pokud mi to někdo neřekne, a ani nevím, jak se máte,“ uvedla.

„Teď v té době mám tu nejhezčí úlohu a věnuju se něčemu, co má smysl. Jinak by mě asi taky trefil šlak, nemoct koncertovat, vystupovat a nasávat každé ráno negativní zprávy, ale zdraví je přednější,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková