Strach Bohuše Matuše o Lucinku: Bylo jí špatně!

Bohuš Matuš s Lucinkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 11:50 | Aktualizováno: 25. září 2020 20:55

Na Bohuše Matuše mnozí koukají skrz prsty kvůli tomu, že má nezletilou partnerku, on se však díky ní ve svých 47 letech brzy stane poprvé otcem. Nejprve ale musí s Lucinkou přečkat nynější náročné období.

V závěru letošního roku se Bohuši Matušovi a jeho partnerce Lucince, mezi nimiž je třicetiletý věkový rozdíl, má narodit miminko. Oba se na něj samozřejmě těší, i když moc klidu si momentálně užít nemohou.

To přitom ani netuší, co je čeká, až bude jejich první potomek na světě. Dítě už se ale hlásí o slovo. „Miminko už hodně kope. V bříšku je vidět obrovský pohyb,“ prozradil někdejší bronzový Slavík webu extra.cz.

„Teď Lucinka hodně spí,“ prozradil zpěvák a jeho partnerka přitakala, že je pořád ospalá. Dokonce se objevily jisté komplikace. „Zrovna včera jí bylo špatně. Už začíná náročné období, je přece jen v sedmém měsíci,“ dodal.

Matuš se nestará jen o milovanou Lucinku, ale také o chod rodiny z finanční stránky. Momentálně se proto chystá na koncert, ačkoliv i jeho jistě znepokojují některá nově oznámená opatření, která se umělců rovněž dotýkají.

Témata: Bohuš Matuš