Markéta Konvičková upoutá pozornost i v teplácích

Markéta Konvičková 16

Autor: Jan Novák, stars24.cz

7. února 2018 12:46

Markéta Konvičková zveřejnila na sociálních sítích video, ve kterém se válí v teplácích na křesle a v zajímavé poloze, když trénovala na vzpomínkový koncert Věry Špinarové.

Markétu Konvičkovou (23) znáte hlavně ze show Tvoje tvář má známý hlas. Ale upozornila na sebe prvně v soutěži Superstar. Většinou ji práce táhne do Prahy, přesto bydlí v Ostravě. Chce být co nejvíce se svým přítelem. A také Ostravsko má moc ráda. Spolu jsou už tři roky.

Dnes na instagramu napsala: „Renda špehoun!! Trénuju na vzpomínkový koncert Věry Špinarové...“. Na videu je v komické poloze položená na křesle, kde třese nohami a vydává zpěvné hlasy. A moc jí to sluší, nemyslíte?

Příspěvek sdílený Marketa Konvickova (@marketakonvickova), Úno 7, 2018 v 2:46 PST

Markéta, která je původem z Třince, zpívá už od 15 let a před lety na sebe upozornila v soutěži Superstar. Sláva ji ale nestoupla do hlavy, a rozhodla se studovat. „Když jsem se rozhodovala, co se stane, když mi odejdou hlasivky, řekla jsem si, že bych chtěla mít vysokou školu. Proto jsem v Ostravě, žiji tam už čtvrtým rokem kvůli studiím,“ svěřila se sympatická blondýnka v rozhovoru pro iDNES.cz s tím, že už je bakalářka. Tak co říkáte na tuto krásnou zpívající bakalářku?

Témata: Markéta Konvičková