Dominika Gottová: Slovensko v šoku z toho, jaké měla dětství!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 20:20

Osudy Dominiky Gottové zajímají čtenáře také u sousedů na Slovensku, kde jsou všichni z šoku z toho, jaké měla dětství. Žádný luxus, který by u dcery slavného zpěváka očekávali, to nebyl.

Podle slovenského webu cas.sk se Dominika Gottová rozhodla rozvyprávět o dětství, kdy to opravdu neměla jednoduché. „Kromě toho, že popsala svůj neutrální vztah se slavným otcem, nezapomněla nově dodat, že jejich tehdejší finanční situace nebyla vůbec růžová.

„Finančně nás podporoval, avšak závratné sumy to nebyly,“ prozradila nejstarší dcera Karla Gotta (†80). Nedostatek peněz se promítl na jejím šatníku a ona si tak musela vyslechnout hodně nepěkných slov, která jí utkvěla v paměti dodnes.

„Když se například začalo nosit značkové oblečení, kamarádi si mě dobírali, proč ho nemám. Jenže my jsme si to nemohli dovolit. Bylo mi to líto a měla jsem potřebu se před ostatními nějak omlouvat,“ řekla o svém trápení.

Na závěr však přece jen dodala, že z peněz od maminky Antonie s pomocí prostředků od slavného zpěváka nějak vyžili. „Skutečnou nouzí jsme netrpěli,“ přiznala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott