Dojatá Anička Slováčková: JSTE NEJLEPŠÍ, děkuje za nádherný vzkaz!

Anna Slováčková 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 11:15

Anička Slováčková se statečným bojem s nemocí snaží inspirovat ostatní, sama je ale ráda, když ji někdo podpoří. Tento týden začala s úsměvem na rtech, protože dostala nádherný vzkaz. Komu za něj poděkovala?

Anička Slováčková už několik měsíců bojuje se zákeřnou rakovinou prsu a momentálně prochází druhou fází léčebných chemoterapií. To se na ní samozřejmě podepisuje, ona přesto před pár dny sebrala odvahu a vyfotila se úplně bez líčidel. Snímek navíc doplnila vzkazem, ve kterém přiznala, že má lepší i horší dny.

„Chci s vámi sdílet dobré i špatné. Hodně z vás mi píše, jak je skvělý, že jsem pořád tak pozitivní. Věřte, že není každý den zalitý sluncem a to, co si člověk prožívá v soukromí, ven ani dávat moc nechce. Podělí se o to se svými nejbližšími, a to je podle mě naprosto v pořádku,“ svěřila se.

Nejvíc toho o jejím zdravotním stavu vědí povolaní lidé v nemocnici. Talentovaná herečka a zpěvačka v nich má velkou oporu. „Když jsou u vás na onkologii nejlepší sestřičky,“ pochvaluje si Slováčková na instagramu. A má k tomu dobrý důvod.

Pochlubila se totiž prosluněným obrázkem a krásným vzkazem, který jí zdravotnice adresovaly. „Usměj se na mě vždy, když ti bude smutno… Měj se ráda!“ stojí na něm napsáno. Není pochyb o tom, že dceru slavných rodičů určitě potěšil.

Témata: Anna Slováčková