Andrea Pomeje: Dojemné gesto během prvních Vánoc bez Jirky!

Andrea Pomeje a Petr Plaček u vánočního stromku 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 16:57

Jak prožila Andrea Pomeje první Vánoce od smrti Jiřího? Zesnulého manžela, který podlehl těžké nemoci, si dýdžejka a její dcera Anička připomněly dojemným gestem. Jak uctily památku zesnulého herce?

Možná nejtěžší rok v životě Andrey Pomeje se chýlí ke konci. Diskžokejka v jeho úvodu oplakala smrt manžela Jiřího (†54), který podlehl rakovině. Není proto divu, že si na otce své dcery vzpomněla i o Vánocích, ačkoliv se po boku nového přítele Petra Plačka v životě posouvá dál.

„Za Jirku jsme samozřejmě zapálili svíčku. Ale to není žádná sváteční věc, svíčku za tatínka zapalujeme denně,“ prozradila extra.cz žena, která se o svátcích skoro ani na chvíli nezastavila.

Podle svých slov absolvovali s dcerou vánoční maraton. „V pondělí jsme byli u našich, v úterý naposledy doma v Břevnově, ve středu u rodičů Péti a ve čtvrtek přijela Jirkova maminka. Veze Aničku k Jirkově sestře, kde si udělají další Vánoce,“ vysvětlila dýdžejka.

Už příští rok je prý dost možné, že svátky v jejich domácnosti proběhnou jinak. „Anička byla ze všeho nadšená. Je v tom správném, krásném věku. Ale příští rok už nám asi Ježíšek neprojde, už má silné pochybnosti,“ přiznala Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje