Agáta Prachařová: Kubu nechala vymazat z povrchu!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 13:10

Agáta Prachařová se rozhodla skoncovat se vším, co by jí mohlo připomínat vztah s manželem Jakubem Prachařem. Z povrchu svého těla dokonce nechala zmizet tetování, které si kvůli němu nechala udělat.

Tehdy ještě věřili, že to bude navždy. Před čtyřmi lety si Jakub Prachař a jeho manželka Agáta přivezli z Amsterdamu tetování na prostředníčku. Herec a moderátor na něm měl „A“ jako Agáta, modelka zase „K“ jako Kuba. Tenhle rozchod je tak logicky opravdu bolavý.

Prachařová se totiž rozhodla pár let staré vzpomínky na vztah s manželem, s nímž se ještě nerozvedla, zbavit. Podle dostupných informací zavítala do tatérského salónu a písmeno „K“ nahradil kosočtverec. Dvojnásobná maminka trvá na tom, že to nemá žádnou symboliku.

Jakub a Agáta spolu mají dceru Miu, v průběhu let přečkali několik krizí. Letoš už se ale rozešli a po Novém roce chtějí začít řešit rozvod. Jako rodiče se spolu snaží vycházet, dcera herečky Veroniky Žilkové dokonce pozvala manžela na Vánoce, ačkoliv ten se na to moc netváří.

Jinak ale udělali za vztahem tlustou čáru. Prachař si už před časem našel elitní topmodelku Denisu Dvořákovou, před několika dny pak vyšlo najevo, že novou známost má i jeho žena. Její nový partner se jmenuje Zdeněk.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař