Lucii Vondráčkové zpívá, že s ní umře: Holky jí ho závidí!

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 20:10

Do přízně zpěvačky Lucie Vondráčkové se před časem vetřel Julián Záhorovský, kterého si mohou pamatovat diváci SuperStar. I když si mohl vybírat ze zástupu žen, duet Umřu s tebou nabídl právě jí. Čím si navzájem padli do oka?

Lucie Vondráčková počátkem týdne představila s někdejším účastníkem SuperStar Juliánem Záhorovským klip k duetu, ve kterém zpívají o tom, že spolu chtějí umřít. V osobním životě momentálně oblíbená zpěvačka nikoho takového nemá, a tak je ráda, že se jí daří alespoň na pracovním poli.

Záhorovský už přímo pod videoklipem na YouTube prozradil, jak Lucii ohledně spolupráce oslovil. „Lucce jsem napsal přes facebook, aniž bych věděl, zda je v ČR nebo zda je ten profil vůbec její. Naštěstí to pravý profil byl,“ nechal se slyšet finalista první řady oblíbené pěvecké soutěže.

I Vondráčková potvrdila, že se vlastně neznali. „Když s tím nápadem přišel, nic moc jsem o něm nevěděla. Bylo mi na něm sympatické, že v době, kdy nemusel, kdy byl megapopulární, si ještě dostudoval vysokou školu,“ přiznala super.cz, co jí na Juliánovi imponuje.

Ačkoliv ona sama s ním chtěla jen nazpívat písničku, musela se o Záhorovského „prát“ se zástupy jiných žen. „Je fakt síla, jak na něj letěj holky,“ dodala se smíchem.

Témata: Julián Záhorovský Lucie Vondráčková