S leukémií bojující Gott se ozval: Dojemná slova plná naděje!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 20:30 | Aktualizováno: 18. září 2019 10:04

Se zákeřnou nemocí bojující zpěvák Karel Gott se dnes večer ozval z Bertramky. Fanouškům adresoval dojemná slova, v nichž děkuje za spoustu podpůrných vzkazů, které mu dodávají sílu v boji se závažnými potížemi.

Ve čtvrtek oněmělo celé Česko, lidé se dozvěděli, že Karel Gott opět bojuje se zákeřným nádorovým onemocněním, tentokrát se jedná o akutní leukémii. Když se ovšem probrali z prvotního šoku, začali na Bertramku posílat stovky podpůrných vzkazů.

Ačkoliv Gott musí především odpočívat, na své příznivce si udělal čas i v těžkých chvílích. Svědčí o tom fotografie, kterou se Mistr pochlubil dnes večer na svém facebookovém profilu. Na snímku je zřetelně vidět, že si zpěvák opravdu prohlíží vzkazy na své stránce na sociální síti.

„Právě si pročítám vaše další překrásné vzkazy a přání a mám z nich ohromnou radost. Díky vám,“ vzkázal Karel prostřednictvím Facebooku. Podle posledních informací se mělo Gottovi v uplynulých dnech přitížit, na fotografii tomu ovšem nic nenasvědčuje. Zpěvák podle všeho zákeřné nemoci statečně vzdoruje.

Témata: Karel Gott