Lucie Vondráčková se pochlubila těmito záběry. Přišla drsná reakce!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. srpna 2019 10:56 | Aktualizováno: 9. srpna 2019 22:50

Lucie Vondráčková se pochlubila záběry ze zákulisí focení, ale vypadá to, že tentokrát se pořádně přepočítala. Zpěvačka a herečka na nich totiž vypadá dost ztrhaně, což neuniklo ani jejím fanouškům. Co si o o sobě Lucie mohla přečíst v komentářích?

Lucie Vondráčková už se po návratu z Kanady naplno vrátila do pracovního kolotoče. Kromě zpívání a natáčení to u populární zpěvačky a herečky znamená také spoustu focení. Právě z jednoho takového se Lucie ohlásila svým fanouškům na Facebooku.

„Teďka fotíme takovou fashion story, ale to není až tak zajímavý jako to, že jsme v bývalém Parkhotelu, který se teď jmenuje Mama Shelter. Já jsem myslela, že to bude nějakej útulek, ale jeli jsme do Parkhotelu. No a tady se točila Arabela,“ poukazuje Vondráčková ve videu na zajímavý fakt. Jenže její příznivce evidentně zajímalo něco jiného.

Veškerou pozornost si totiž získalo líčení, které na záběrech kvůli focení má. „Krásná, milá, vše určitě ano, ale teda líčení je za mě strašné,“ myslí si Katka. „Ty stíny za mě určitě neee. Jinak je Lucka krásná mladá dáma jako vždy,“ připojila se do diskuze další Kateřina. Jenže to zdaleka nebyly ty nejostřejší reakce.

„Katastrofa ty stíny. Lucka je krásná a takovou maškaru fakt nepotřebuje, vypadá jak uplakaná, smutná,“ přisadila si fanynka Gita a lidé s jejím názorem vyjadřovali souhlas. „Hrozně unavené oči. Luci, trošičku odpočinku by to chtělo,“ radí jistá Andrea.

Není ani divu, že Vondráčková může na některé lidi působit ztrhaně. Většinu času věnuje péči o dva malé syny, kterým se o letních prázdninách musí jako matka postarat o program. K tomu je nutné přičíst psychický nápor spojený s rozvodovou bitvou s manželem Tomášem Plekancem.

Témata: Lucie Vondráčková