Lucie Šafářová SE PŘIZNALA: Omluva Plekancovi!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 9:33 | Aktualizováno: 30. července 2019 5:00

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si o víkendu vyrazili na výlet po malebné části jižní Moravy, ale tenistka a nastávající maminka se na něm svému partnerovi jen omlouvala. Z čeho se Šafářová vinila?

Snad každý Čech ví, že z Brna je blíž do Vídně než do Prahy, a o víkendu nám to potvrdila i tenistka Lucie Šafářová, která si do rakouského hlavního města vyrazila na výlet. Zajít si na vídeňskou kávu ovšem nebyla celá náplň jejího víkendu, o čemž svědčí včerejší instastories. V neděli přibrala do party i svého partnera Tomáše Plekance.

Nastávající rodiče prvního společného potomka si totiž vyrazili na cyklovýlet po Lednicko-valtickém areálu, který je od prosince 1996 zapsán na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Tenistka s hokejistou se na cestách evidentně náramně bavili.

Šafářová během výletu pořádala na Instagramu anketu, v níž se fanoušků ptala na podobu svého partnera s profesionálním cyklistou Julianem Alaphilippem, který dlouho (marně) bojoval o vítězství na letošní Tour de France.

Je třeba říct, že jistá podoba mezi oběma sportovci je, v jedné věci se ovšem Plekanec francouzskému cyklistovi nevyrovnal. „No ujel toho trochu míň,“ práskla na něj těhotná Šafářová, ale vzápětí už svého milého omlouvala. „To bude trochu moje vina,“ vysvětlovala.

Na závěr tenistka všem svým fanouškům výlet po lednicko-valtickém areálu doporučila, a to dokonce dvojjazyčně, nejspíš vědoma si toho, že památka UNESCO může lákat i cizince. „Krásné cyklotrasy i pro těhotné bříško!“ vzkázala.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec