JE TO VENKU! Co se stalo mezi Jágrem a Kopřivovou?

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. června 2019 10:35 | Aktualizováno: 21. června 2019 22:05

Konec vztahu mezi Jaromírem Jágrem a Veronikou Kopřivovou Čechy zasáhl. Živě spekulují nejen o tom, co se stalo, ale kdo byl tím, kdo vztah definitivně ukončil. V tom je nyní jasno.

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr rozchod dlouho tajili. Když konec vztahu oznámili, nezdržovali se zdlouhavým popisováním detailů, čímž však zavdali důvod k různým spekulacím, jak a kdy vlastně k rozchodu došlo. 

Proslýchá se, že oba partneři zjistili, že už jim to spolu neklape tak, jak by si představovali. Do tajemného rozchodu ale nyní vnesla více světla Kopřivová, když prozradila, kdo vlastně vše ukončil.

"Jak už jsem uvedla na svém Instagramu, s Jaromírem spolu už nějakou dobu nežijeme. Vztah jsem ukončila z důvodů, které jsou pouze mezi námi. Dříve jsme to nezveřejňovali také z našich soukromých důvodů," řekla Extra.cz Kopřivová.

Dodala, že jsou nadále v kontaktu a panují mezi nimi dobré vztahy. Sama ale přitom o partnery nouzi nemá, údajně si totiž už našla jiného, a to Miroslava Dubovického.

To ale Kopřivová komentovat odmítá. "Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci," uvedla s tím, že navzdory fámám spolu ještě ani nebydlí.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová